WHM Travel Experience

  • Image 1 of 1 - Experience Spa & Sauna to get an impression of WHM Travel Experience at Przesieka

DATES UPCOMING...

€ 650.00
Information

Szeretnél a Wim Hof Method-al komolyabban, immár egy természetes környezetben megismerkedni? A festői szépségű Sziléziában, a Lengyel-Tátrában lehetőséged nyílik a módszer széles körű megismerésére. Kiszélesítheted tapasztalataidat a hidegről és újabb légzéstechnikákat tanulhatsz meg. Ezen a környéken tartja táborait Wim Hof az Iceman is, úgyhogy ez a vidék biztos, hogy alkalmas a WHM-re. Az akaraterődet és az elszántságodat próbára fogják tenni a természet elemei, de a biztonságos határokon belül fognak zajlani a gyakorlatok és túrák. Ez a tábor egy nagyszerű módja annak, hogy megszabadulj a mindennapi hajtás és a zűrzavaros hétköznapok gondolatitól, friss képet kapj az életről, és el tudj engedni berögződéseket amik már nem szolgálnak téged. Kinek szól ez az utazás? Ez a tábor azoknak a WHM gyakorlóknak szól, akik el akarják mélyíteni rutinjukat és kitágítani a komfortzónájukat. És hasonló gondolkodású, nyitott és érdeklődő társaikkal szeretnének néhány napot eltölteni.

In this week you will delve deeper into the Method; practice with the cold extensively, expand your breathing techniques as well as your commitment. This extended experience is a great way to clear your mind of any clutter, get a fresh perspective on life and to just let go.

Who is this week for?

This week is designed for practitioners who want to deepen their practice and get out of their comfort zone. 

Program

Although there is always a rough outline, 'no program' a Wim Hof Method mantra. For the best experience, go in with an open mind and without expectations. The start- and end times listed in this section are subject to change.

Please make sure that you show your order number on arrival, either on a print-out or via your phone.

We advise to eat light, if at all, before the workshop.

What to bring

Stuff
-2 törölköző
-túracipő
-kesztyű
-téli sapka
-meleg ruházat
-kényelmes/szabadidőruha
-fürdőruha
-papucs
-pipere csomag

Location